Nové Micelárny kazeín 2200g - jahodový Náhľad

Micelárny kazeín 2200g - jahodový

BR9402082-3

Micelárny kazeín Micelárny kazeín je koncentrát mliečnych bielkovín s obsahom micelárneho kazeínua srvátkového proteínu v rovnakom pomere ako odstredené mlieko 80:20

Na sklade

55,13 € (vrát. DPH 9,19 €)

Detaily

Micelárny kazeín Micelárny kazeín je koncentrát mliečnych bielkovín s obsahom micelárneho kazeínua srvátkového proteínu v rovnakom pomere ako odstredené mlieko 80:20. Micelárny kazeín obsahuje vysoké percento L-glutamínu a tiež vysokú hladinu aminokyselín BCAA s rozvetveným reťazcom (L-leucín, L-izoleucín, L-valín). Micelárny kazeín obsahuje vysoké množstvo proteínových frakcií, ako je beta-laktoglobulín, alfa-laktalbumín, glykomakropeptid, imunoglobulín, hovädzí sérový albumín, laktoperoxidáza, laktoferín.

Pomalé a dlhodobé uvoľňovanie aminokyselín z micelárneho kazeínumôže trvať až 7 hodín po požití. Z tohto dôvodu je micelárny kazeín vynikajúcou voľbou na použitie pred spaním.

prispieva
  • k rastu svalovej hmoty
  • , prispieva k udržaniu svalovej hmoty
  • , prispieva k udržaniu normálneho stavu kostí
  • , neobsahuje aspartám
  • sladený sukralózou, doplnok stravy Splenda®

. Určené pre špeciálnu výživu - vhodné pre športovcov.

ZLOŽENIE

(príchuť čokoláda): koncentrát mliečnej bielkoviny (micelárny kazeín 80 % a srvátkový proteín 20 %), kakaový prášok, aróma, zahusťovadlá: xantánová guma a guarová guma, emulgátor: sójový lecitín, multienzýmový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriálna neutrálna proteáza); sladidlá: sukralóza (Splenda®) a acesulfam K,

Zloženie (jahodová príchuť): koncentrát mliečnej bielkoviny (micelárny kazeín 80 % a srvátkový proteín 20 %), aróma, zahusťovadlá: xantán a guarová guma, emulgátor: sójový lecitín, farbivo: extrakt z červenej repy; multienzýmový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriálna neutrálna proteáza); sladidlá: sukralóza (Splenda®) a acesulfam K,

Zloženie (príchuť lesné ovocie): koncentrát mliečnej bielkoviny (micelárny kazeín 80 % a srvátkový proteín 20 %), aróma, zahusťovadlá: xantánová guma a guarová guma, emulgátor: sójový lecitín, farbivo: extrakt z červenej repy; multienzýmový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriálna neutrálna proteáza); sladidlá: sukralóza (Splenda®) a acesulfam K,

Zloženie (príchuť vanilka): mlieko proteínový koncentrát (micelárny kazeín 80% a srvátkový proteín 20%), aróma, zahusťovadlá: xantánová guma a guarová guma, emulgátor: sójový lecitín, multienzýmový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriálna neutrálna proteáza); sladidlá: sukralóza (Splenda®) a acesulfám K,

ODPORÚČANÉ POUŽITIE

Zmiešajte 2 odmerky micelárneho kazeínu AmixTM v 250-300 ml studenej vody alebo nízkotučného mlieka. Používajte najlepšie pred spaním.

Upozornenie: Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Pestrú stravu nič nenahradí. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním. Neobsahuje látky dopingového charakteru.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

30 ďalších produktov v rovnakej kategórii: