Nové Carni4 Active Drink 700ml - citrónovo-limetkový Náhľad

Carni4 Active Drink 700ml - citrónovo-limetkový

BR9405091-3

Osviežujúci fitness nápoj s vysokým obsahom L-karnitínu, taurínu a DMAE

Na sklade

8,35 € (vrát. DPH 1,39 €)

Detaily

Osviežujúci fitness nápoj s vysokým obsahom L-karnitínu, taurínu a DMAE. Ideálne pre každú športovú aktivitu.

Stravy. Určené pre špeciálnu výživu - vhodné pre športovcov.

ZLOŽENIE

obsahuje: čistenú vodu, stabilizátor: Litesse® Ultra - polydextróza, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, prírodná, prírodná a umelá aróma, L-karnitínová báza, taurín, konzervačné látky (sorban draselný, benzoan sodný), DMAE dimetylaminoetanol, sladidlá acesulfam K a sukralóza, farbivá: príchuť ružový grapefruit (SY žltá, červená košenila), pomarančová príchuť (karotén a apo-karotenal), príchuť kivi (tartrazín a brilantná modrá), ananásová príchuť (žltá SY a tartrazín), Citrónovo-limetková príchuť (tartrazín)

DÁVKOVANIE

Užívajte 1-2 fľaše denne.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výrobok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom.

Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním. košenila, tartrasín a žltá môžu nepriaznivo ovplyvniť aktivitu a pozornosť u detí. Pred použitím premiešajte. Po otvorení spotrebujte do 24 hodín. Dátum minimálnej trvanlivosti a číslo šarže: uvedené na obale. Potraviny určené na osobitné výživové účely. Vhodné pre športovcov a ľudí so zvýšenou fyzickou výkonnosťou. Ochutené a sladené.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

29 ďalších produktov v rovnakej kategórii: