Nové Krilový olej 1000 mg 60 tekutých kapsúl Náhľad

Krilový olej 1000 mg 60 tekutých kapsúl

BR9427001

Krill je druh kreviet, ktorý je zdrojom potravy pre tulene, žraloky, veľké ryby, tučniaky a mnoho ďalších morských živočíchov

Na sklade

21,00 € (vrát. DPH 3,50 €)

Detaily

Krill je druh kreviet, ktorý je zdrojom potravy pre tulene, žraloky, veľké ryby, tučniaky a mnoho ďalších morských živočíchov. Olej vyrobený z krilu je bohatý na esenciálne mastné kyseliny vrátane omega-3 a 6. Krilový olej je veľmi stabilný, neobsahuje ťažké kovy a je v ľudskom tele účinnejší ako bežné kapsuly s rybímolejom. Amix™ Krill Oil dodáva silnú dávku vyčisteného krilového oleja v každej ľahko vstrebateľnej mäkkej želatínovej kapsule.

Benefity:

  • Zdroj omega 3 a 6 mastných kyselín

ZLOŽENIE

obsahuje: eupfázia superba (antarktický krilový olej) 1000 mg, želatínová kapsula (želatína, zahusťovadlo: glycerín, čistená voda)

DÁVKOVANIE

Užívajte 2 kapsuly denne počas jedla. Pite veľa vody. Priaznivý účinok sa dosiahne pri príjme 250 mg EPA a DHA denne.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výrobok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte mimo dosahu detí. Skladujte v suchu pri teplote do 25 °C, chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním alebo skladovaním.

Informácie k bylinám

Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.

2 ďalších produktov v rovnakej kategórii: