Detaily
Kvercetín je bioflavonoid, ktorý je v rastlinnom svete celkom bežný. Jeho najbohatším zdrojom je hrozno a červené víno, červená cibuľa, kel, jablká, zelený čaj, bobule a pohánková bylinka. Kvercetín chráni rastliny pred oxidačným stresom a podporuje ich rast. Ak ho telo užíva ako doplnok, znižuje aj oxidačný stres, čo má pozitívny vplyv na fungovanie celého tela.
kompozícia:
Informácie k bylinám
Pre viac informácií o použití v tradičnej prírodnej medicíne Vás musíme odkázať na herbáre alebo na externé zdroje na Internete alebo v literatúre. Pred použitím sa poraďte s herbalistom. Podľa aktuálne platného nariadenia Európskej komisie č.1924 / 2006 nie je možné u produktov uvádzať žiadne nepovolené zdravotné alebo výživové tvrdenia, ktoré neboli schválené Európskou komisiou alebo Európskym úradom pre bezpečnosť potravín. Zdravotné tvrdenie znamená výrok, ktorý naznačuje alebo vyvoláva dojem, že sa jedná o liečebné účinky na ľudský organizmus. Tento produkt je uvedený na trh v SR ako rastlinný výťažok a surovina na ďalšie spracovanie. Nemá schválené diagnostické ani liečivé účinky a nejedná sa o liek. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovajte v chlade, suchu a tme. Minimálna trvanlivosť je vyznačená na obale.